Gyakori vizeletkezelés


gyakori vizeletkezelés a pangásos prosztatagyulladás elleni gyógyszerek kezelése

Az ókori rómaiak saját végtermékeikkel próbálták jobbá tenni az életüket A kínai kormány közzétett egy listát   olyan  szervezetről, melyek pénzt kapnak az új tagok után. A Shanghaiist  szúrta ki, hogy ezen szerepel a már csak a nevével is bizonyos kérdéseket felvető Vizeletterápia Szövetség.

gyakori vizeletkezelés hogy krónikus prosztatagyulladást kell-e kezelni

A Chengdu Economic Daily riportere meg is kereste a szövetség elnökét, aki saját bevallása szerint már 23 éve, 48 éves kora óta fogyasztja a saját vizeletét.

Saját bevallása szerint megszállottan issza a saját vizeletét.

gyakori vizeletkezelés habzó vizelet prosztatagyulladással

Amikor erről a lánya tudomást szerzett, majdnem megszakított vele minden kapcsolatot. És hogy néz ki egy pisiivó ember napi rutinja? Arról is mesélt, hogy amikor gyakori vizeletkezelés kóstolta, kicsit savanyúnak érezte, mert nem ivott elég vizet. A férfi azért kezdett a különös terápiába, mert olvasott egy könyvet róla, és állítása szerint már három hónappal azután, hogy elkezdte a saját vizeletét inni, megjavult a látása, és már nem kellett szemüveget viselnie a mahjongozáshoz.

gyakori vizeletkezelés varázslatok a prosztatagyulladásra

Bár az idős férfi biztos benne, hogy a pisiivás az örök élet titka, a vizelet ilyen felhasználásának áldásos hatását még sosem sikerült tudományosan igazolni.

Wang Xiaodong, a Chengdu-i kórház professzora nem ajánlja, hogy mi is hasonló terápiába fogjunk, és hangsúlyozza, hogy bár ősi könyvek gyakran említik a vizeletivást, mint jótékony hatású dolgot, ezt még soha senki nem tudta bebizonyítani. Egy másik szakértő gyakori vizeletkezelés mondta, hogy bár vannak gyakori vizeletkezelés egészségre valóban jó hatással bíró dolgok a vizeletben, mint például az urokináz, de ezeket nehéz kivonni belőle.

gyakori vizeletkezelés prosztatagyulladás kezelése khimkiben