logo

Sunday 09th of August 2020

Címlap Lakóautó bemutatása
PDF Nyomtatás E-mail

A lakóautók felszereltsége:


Lakoauto

Klímaberendezés, WC, zuhanyzó, 3 égős gázfőző, 90 l-es hűtőszekrény (gáz, 12 V, 220V üzemű), omnistor(előtető), állófűtés, 4 db-os kerékpártartó, CD-rádió. .

Lakóautóink biztosítják 6 személy részére biztosítanak kényelmes utazási és alvási lehetőséget. A vezető és navigátor kényelmét a többféle állítási lehetőségű, derék és kartámasszal ellátott ülések, állítható kormányoszlop, felhajtható térkép és irattartó, üdítő pohár, doboz és flakontartó, számos tárolórekesz, elektromos ablak, központi zár szolgálja. A futómű stabilitását a szervókormány és a camping-car kit felfüggesztés biztosítja.

A lakótérben lévő (utazáshoz biztonsági övekkel ellátott) ülések és asztalok lehajtásával kényelmes fekvőhelyeket alakíthatunk ki, visszaállításukkal pedig társalgóvá, étkezővé alakíthatjuk át a lakóautó belső terét. Kialakítástól függően francia ágy(ak) orthopaedic ágybetéttel és egy-két személyes fekvőhelyek gondoskodnak az Önök nyugodt álmáról. A lakótér kellemes hőmérséklete melegben a fényvisszaverő, hőszigetelt (33 mm) vastagságú falaknak, a nagy teljesítményű kétirányú turbó ventilátoroknak, a hővédő speciális polyplastic ablakoknak, valamint a vezetőfülke ablakaira és a szélvédőre tapadókorongokkal rögzíthető fény és hővisszaverő paplannak köszönhető. Hűvös, hideg időben a termosztáttal ellátott Truma elektromos gyújtású kályha és a légbefúvásos körfűtés teremt barátságos hőmérsékletet. Az integrált modellek beépített nagyméretű francia ágya alatt hatalmas rakodótér biztosít helyet a nagyobb úti holmiknak, csomagoknak, sportszereknek.

Az alcovos modellekben (alváz+felépítmény) számos kisebb nagyobb szekrény áll rendelkezésre, a különféle ruhaneműk és egyebek tárolására. A fürdő-wc blokkot zuhanyfüggöny, vagy zuhanykabin választja el egymástól. A tisztálkodáshoz és szépítkezéshez szükséges kellékeknek itt is zárt tároló szekrényeket találhatunk, valamint hálózati csatlakozóaljzatot hajszárítónak, villanyborotvának. A zuhanyozáshoz szükséges meleg víz ellátását a 125 literes ivóvíztartályból a Truma típusú tízliteres gázbojler biztosítja, mely 50-70 OC-ra fűti fel a vizet. Az elhasznált víz 105 literes szennyvíztartályban gyűlik össze. A WC használatát és higiénikus ürítését a Thetford biodoboz teszi lehetővé. A teljes kényelemhez hozzátartozik a konyha praktikus kialakítása is.

Az edények és egyéb konyhai felszerelések részére számos szekrény található, de az élelmiszereknek is megvan a helyük. A konyhapultba hálózati csatlakozóaljzat került beépítésre, a konyhai kisgépek áramellátása céljából. A hűtendő ételek és italok tárolására a beépített, biztonsági ajtózárral ellátott 90 literes Electrolux hűtő szolgál, mely működik akkumulátorról, külső áramforrással és gázzal is. Az ételeket három égőfejes inox rozsdamentes acélgáztűzhelyen készíthetjük el. A mosogatást úgyszintén inox rozsdamentes acél, keverőcsappal ellátott mosogatóban lehet elvégezni. Az elhasznált víz a 105 literes szennyvíztartályban gyűlik össze.

Az áramellátásáról a lakótérnóben külön 80 Ah-s akkumulátor gondoskodik, ami járó motornál és külső áramforrásra csatlakoztatáskor is töltődik.

Lakóautóink bérleti feltétele: minimum 18 éves életkor

 

Támogatja a Joomla!. Designed by: Free Joomla Theme, jumpline. Valid XHTML and CSS.