Likopin prosztatagyulladásból, Így óvhatja prosztatája egészségét


likopin prosztatagyulladásból 18 éves krónikus prosztatagyulladás

Leírás Prostate support A Prostate Support olyan természetes tápanyagok kombinációját tartalmazza, amelyeknek a kutatások szerint jótékony hatásuk van a prosztata mirigyre, mint pl. A prosztata problémák sok férfi számára okoznak kellemetlenséget. Benignus prosztata hiperplázia a prosztata mirigy megnagyobbodása egy általános probléma, amely főként az 50 éven túli férfiakat érinti.

Fontos Megjegyzés: fontos, hogy orvosi diagnózis erősítse meg tüneteit. A prosztatagyulladás és a prosztata mirigy rákjának differenciáldiagnózisát egy szakorvos kell felállítsa.

likopin prosztatagyulladásból lehetetlen gyógyítani a krónikus prosztatagyulladást

A Prostate Support készítmény a következőket tartalmaz: Urtica Dioica aprócsalán gyökér — megvizsgálva ezt a növényt, számos jól ismert komponens jelenlétére derült fény, mint a béta-szitoszterol, quercetin és rutin.

Az Urtica Dioica gátló és sejtszaporulatot csökkentő hatását leírták a humán prosztata szöveten végzett vizsgálatok során. Béta-szitoszterol— természetes növényi szterol. Béta-szitoszterollal végzett prosztata specifiukus kutatás a növényi szterolok számos egészségre gyakorolt jótékony hatását bizonyította.

likopin prosztatagyulladásból bemelegítés krónikus prosztatagyulladással

Tökmag— régóta ismert természetes gyógymód a prosztata mirigy problémákra, jelentős androgén ellenes és gyulladásellenes tulajdonságokkal. Likopin— jótékony hatása miatt a likopint benignus prosztata hiperpláziával BPH likopin prosztatagyulladásból betegeknek ajánlják.

likopin prosztatagyulladásból prosztata masszázs krónikus prosztatagyulladás

Egy BPH-val kapcsolatos előzetes tanulmány kimutatta, hogy azon résztvevőknél, akik likopint szedtek, nem jelentkezett további növekedés a prosztatamirigyben, míg azok, akik placebót kaptak, további növekedést mutattak.

Cink— egy fontos ásványi anyag, számos cink-függő enzimmel a szervezetben. A cink szerepet játszik a szövet növekedésben, sejtosztódásban, csontképzésben és sejt közvetített immunitásban.

Ujj Zsófia Ágnes, belgyógyász, hematológus A prosztata körülbelül diónyi méretű szerv, mely fontos szerepet játszik a férfiak húgyúti és reprodukciós rendszerében.

Kutatók szerint a cink fontos szerepet játszhat mind a sejtszaporulat- mind a sejthalál szabályozásában. Brassica alap— szintén tartalmaz további tápanyagokat és olyan élelemként működik, likopin prosztatagyulladásból hozzájárul a tápanyagok felszívódásához és anyagcseréjéhez.

Kicsi, de jelentős szerv

Alkalmas: felnőtt férfiak számára. Alkalmas: vegetáriánusok, vegánok, Candidával- és élesztőérzékenységgel küzdők számára. GMO mentes, gluténmentes kapszulák.

Mentes: búzától, keményítőtől, gluténtól, élesztőtől, tejszármazéktól, hozzáadott cukortól, színezéktől, íz anyagtól és tartósítótól.

likopin prosztatagyulladásból hogyan lehet fizikoterápiát végezni a prosztatagyulladás ellen

Nem alkalmas: szója allergiával küzdőknek Összetevők: tökmag kivonat, Urtica dioica aprócsalán gyökér kivonat, béta-szitoszterol, kapszula burok növényi cellulózlikopin, Brassica juncea teljes értékű táplálék bázist likopin prosztatagyulladásból, cink-citrát Hatóanyag.