Prosztatagyulladás egyetem. Idült (krónikus) bakteriális prosztatagyulladás


prosztatagyulladás egyetem rossz gyógyszerek a prosztatagyulladás ellen

Ne vegyen a csodaszerből, mert csalás! Prosztatagyulladás egyetem ha a Semmelweis Egyetem nevével hirdetik is Nyugat.

prosztatagyulladás egyetem a prosztatagyulladás kezelése gyógyszerekkel vélemények

Hirdetés Hirdetés Hirdetés A Semmelweis Egyetem nevével visszaélve reklámoznak egy olyan szert, mely a prosztatagyulladás, illetve a prosztata-megnagyobbodás szinte teljes gyógyulását ígéri — közölte az egyetem.

Támogatom Felhívták a figyelmet arra, hogy az online felületen elérhető cikk hamisan azt állítja, hogy a készítményt az egyetem Urológiai Klinikáján fejlesztették ki, és azt sugallja, mintha megvásárlásra ajánlanák a terméket.

A „négy pohár próba”

A honlapon arra prosztatagyulladás egyetem a potenciális vásárlókat, hogy adják meg elérhetőségeiket az Urológiai Klinika hivatalos oldalán, de a gombra kattintva a megtévesztő honlap aloldala ugrik fel, ahol a szert lehet megrendelni — figyelmeztetnek.

A Semmelweis Egyetem a visszaélés miatt megteszi a szükséges lépéseket, de kérik, hogy gyógyhatású készítményeket kizárólag Magyarországon engedélyezett helyről, legális forrásból, orvosukkal való konzultáció után szerezzenek be a fogyasztók.

Dr. Berg: Prosztata megnagyobbodás: A valódi ok!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem nyugat.

prosztatagyulladás egyetem prosztatagyulladás ad az alsó has