Prosztatagyulladás mikroszkóp


Vegetatív urogenitális betegség prostatismus Míg az akut prostatitis jól körülhatárolt, jól diagnosztizálható betegség, a krónikus prostatitis elnevezés több betegséget is összefoglal. A baktérium, genny jelenléte a bakteriális prostatitis mellett szól. Milyen betegségük van azoknak a férfiaknak, akiknél kórokozó, genny sose volt felismerhető és igazolható, de éppen prostatitisnek is megfelelhető panaszaik vannak?

Andrológia Infektológia Módosítva: Kérdés: Tisztelt Tanácsadó! Prosztatagyulladással kapcsolatban szeretném kikérni a véleményüket.

prosztatagyulladás mikroszkóp

Prosztatagyulladás mikroszkóp vagyok és egy évvel ezelőtt jelentkeztek először a panaszok, mikor-is húgyúti fertőzést kaptam az urológus szerint valószínűleg szexuális úton. Akkor 10 napon keresztül szedtem 2x mg Cuminolt, amitől a fertőzés ugyan elmúlt, de a szúró, égető érzés, illetve here- és gáttájéki fájdalmak megmaradtak, valamint fájdalmat éreztem ejakuláció alatt is.

prosztatagyulladás mikroszkóp

Aztán fél évig orvostól-orvoshoz jártam, voltam 3 urológusnál, mire júniusba végre találtam egyet, aki "érti is a dolgát" és ő diagnosztizálta a prosztatagyulladást.

Több ondó-tenyészetet is csináltatott velem, vizelet-vizsgálatokat, de minden teljesen normálisnak tűnik, semmi fertőzésre utaló jel nincsen, mégis duzzadtnak és gyulladtnak érezte a prosztatát tapintásra, így mg ofloxacinnal és nem-szteroid gyulladáscsökkentővel kezelt 4 hétig. Ekkor a panaszok kezdtek prosztatagyulladás mikroszkóp, ám mégis visszatértek újra.

prosztatagyulladás mikroszkóp

Az orvos azt mondja prosztatagyulladás mikroszkóp ez lehet a fertőzés szövődménye, vagy csak kevés volt az a 4 hét antibiotikumos kezelés. Most valami természetes étrendkiegészítőt szedet velem, már 1 hónapja Pygeum africanum, Saw Palmetto, tökmagolaj kivonat, E-vitamin, cinkL-alanin, glicin és béta-szitoszterol van benne többek között valamint szedtem még a prosztatagyulladás kezelése abháziában E-vitamin kapszulákat és cinket külön, azt mondta ezek javítják a here működését.

Sajnos egyes oldalakon olyat olvastam hogy a prosztatgyulladás nem minden esetben gyógyítható, és sok esetben ezen krónikus formája bármikor újra kiújulhat. Ezt is tudni szeretném hogy mik lehetnek az prosztatagyulladás mikroszkóp a gyógyulásra, vagy hogy esetleg próbáljak meg még ezen természetes gyógyszer mellé szedni valami gyulladáscsökkentőt, habár az orvosom nem tartotta indokoltnak, és egyébként is azt mondta hogy a gyulladáscsökkentők a prosztatagyulladás mikroszkóp enyhítik inkább mintsem magát a gyulladást kezelik, arra sajnos tudomásom szerint legalább 8 hétig kéne szedjek antibiotikumot.

prosztatagyulladás mikroszkóp

Kérdezni szeretném még, hogy milyen mellékhatásai lehetnek a hosszútávú antibiotikumos kezelésnek, feltételezem újra szedet majd velem az orvos antibiotikumot.

Azt is tudni szeretném hogy milyen hatása van az alkoholnak ezekre a gyógyszerekre ofloxacin-ciprofloxacinokoz-e gondot néha ha fogyasztok a kezelés mellett sört bulikon vagy teljesen le kell tiltanom magam róla, egyébkénet nem iszom, csak olykor sört.

prosztatagyulladás mikroszkóp

Vagy hagyjam ki azt prosztatagyulladás mikroszkóp napi adagot amikor fogyasztok alkoholt. Például nemsoká itt a szilveszter - de ahogy elnézem akkor is gyógyszerezenem kell. Esetleg hagyjam abba napra majd a kezelést, ugyanis ilyenkor azért szokás iszogatni, prosztatagyulladás mikroszkóp úgyis fogok én is, és ilyenkor nem csak sört iszom, hanem többet?

Prosztata problémák - Echo Tv

Válaszát köszönöm! Mindenki ezt nézi most!

prosztatagyulladás mikroszkóp