Prosztatagyulladásos kúpok


Merevedési problémám van!

prosztatagyulladás mikrociklusokkal

Vajon mi lehet az oka? Szerző: Szponzorált tartalom A merevedési zavar egy olyan kellemetlen probléma, amelyről senkinek sem könnyű beszélni.

proctosigmoiditis prosztatagyulladás

Negatívan hat az életminőségre és a párkapcsolatra egyaránt, eredetének felderítése pedig nem mindig egyszerű, mert lelki okok és testi betegségek, egyebek között például a prosztata gyulladásos betegsége is állhat a hátterében. A merevedési zavarnak rengeteg oka lehet, ezek egyike a krónikus prosztatagyulladás. Kellemetlen tünetei, mint a nemi szervek és a medencetájék fájdalma miatt csökken a nemi vágy.

Proxelan kúp

A prosztatagyulladással küzdő férfi fájdalma az aktus tetőfokán felerősödhet, hiszen a prosztatának ahhoz, hogy az általa termelt váladékot magömléskor a húgycsőbe lövellje, erősen össze kell húzódnia.

Az összehúzódás pedig gyulladt állapotban intenzív fájdalommal jár.

mit kell tenni a prosztatagyulladás elkerülése érdekében

Az aktussal járó fájdalom miatt a férfi előbb-utóbb inkább kerüli a szexet, melynek hiányával és az elbizonytalanodással járó stressz és kétségbeesés merevedési zavart okozhat. Ám az idő múlásával a szex egyre kínosabbá vált számomra, mert a csúcson gyönyör helyett elviselhetetlenül erős fájdalmat éreztem.

a pangásos prosztatagyulladású étrend-kiegészítők kezelése

Eleinte úgy gondoltam, hogy mindez csak véletlen, de amikor újra és újra átéltem az elviselhetetlen fájdalmat, akkor már tudtam, hogy gond lehet velem. Ennek ellenére nem mentem el egyből orvoshoz, mert a gondolattól, hogy nincs minden rendben a férfiasságommal, kétségbe estem, és szégyelltem is.

Húztam, halasztottam az időt, egészen addig, amíg már annyira tartottam a magömléskor átélt fájdalomtól, hogy merevedési zavarom lett.

Krónikus bakteriális prosztatagyulladás okai és kezelése

Ez volt az a pont, amikor végre elmentem orvoshoz. Az urológusnál kiderült, hogy krónikus prosztatagyulladásom van, ami főleg fiatal és középkorú férfiak betegsége, és 50 éves kor alatt a leggyakoribb urológiai probléma.

Prosztatagyulladásos kúpok Segítette a kezelést a Proxelan kúp Az orvos gyulladáscsökkentő gyógyszert írt prosztatagyulladásos kúpok, amelyet Proxelan végbélkúppal egészítettem ki.

Kezdetben vonakodtam a kúptól, ám sokat olvastam róla, és a logikus érvek meggyőztek, az ellenérzéseimet elsősorban fejben kell legyőznöm.

Így gyógyultam meg a rettegett férfibetegségből: Őszinte történet a prosztatagyulladásról (x)

A kúp azért hatásos, mert az értékes összetevők, a hialuronsav és a gyógynövények a végbélből a vénákon prosztatagyulladásos kúpok gyorsan a prosztata közelébe jutnak.

Ráadásul klinikai vizsgálat bizonyítja, hogy ha az ilyenkor szokásos antibiotikumos kezelést Proxelan végbélkúppal egészítik ki, akkor prosztatagyulladásos kúpok panaszok jelentősebb mértékben csökkennek. Én pedig mást sem szerettem volna jobban, mint hogy mielőbb szabaduljak a prosztatagyulladásos kúpok tünetektől és újra a régi önmagam lehessek!